voor-leden

Onze toptips om tiptop naar het diploma te gaan!

 

  1. Maak zwemles leuk!

Als je uitstraalt dat het leuk is om naar de zwemles te gaan dan zal je kind de zwemles ook als leuk beleven. Straal uit dat je zin hebt om te gaan en maak je kind enthousiast. Als je mag kijken, kijk dan ook naar je kind en laat je telefoon of boek eens in je tas zitten. Geniet van je kind, ze laten je graag zien wat ze al kunnen.

Mag je niet bij de les blijven, geef dan aan wat je gaat doen en hoe fijn het is dat je dat even rustig kunt doen. Geniet van de tijd die zwemles je geeft! Lees dat boek waar je anders niet toe komt, spreek af met de andere ouders om gezellig te kletsen onder het genot van een kopje koffie, doe een spelletje met je andere kind(eren), etc.

 

  1. Gebruik het gratis oefenzwemmen.

Wij hebben de gratis oefenmomenten ingevoerd om ouders ook te laten ervaren hoe leuk het is om met je kind aan het zwemmen te zijn.

Wij weten het natuurlijk al lang, maar nu hebben jullie ook de kans om aan den lijve te ervaren hoe leuk het is om samen met je kind te oefenen en te zien dat de technieken en vaardigheden vooruit gaan. Er is altijd een docent bij het oefenzwemmen aanwezig om advies te geven en te helpen. Ook is het een goed idee om tips te vragen aan de docent van wie ze les hebben voordat je gaat oefenen. Vergeet niet dat het heel belangrijk is om oefenen af te wisselen met spelen en leuke dingen doen!!!

 

  1. Vier alles dat lukt!

Door de nadruk te leggen op alle dingen die goed gaan blijft de zwemles een positieve ervaring.

Alle kinderen leren op hun eigen tempo. Een beweging die bij het ene kind vanzelf gaat is voor het andere kind een groot probleem. Iedere stap die je kind zet op weg naar het einddoel is er een. Accepteer dat ieder kind anders is en vier de stappen van jouw kind zonder te vergelijken met een ander.

 

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

De Wissel 1
9244 EW Beetsterzwaag

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Mark Zijdam
  • Bij Mijnzwemschool VIZ is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: