zwemlessen

Hard duikenDe lessen voor diploma B en C duren 45 minuten . Naast goed onderwijs, vinden wij het heel belangrijk dat je kind plezier heeft in de zwemles.

Een B diploma is goed voor een druk zwembad. Wij adviseren door te gaan tot het C-diploma. Met een C diploma staat je kind zijn mannetje in zwemparadijzen, wildwaterbanen en rustig buitenwater. Wij leiden op voor het Survival ABC van Zwemonderwijs Nederland.

Tijdens de B-les wordt de techniek van de zwemslagen verder verbeterd en leert je kind langer onder water te zwemmen. Daarnaast leert je kind onder een groter voorwerp door te duiken (in het zwembad een mat) en maakt het kennis met reddingszwemmen.

DuikenTijdens de C-les wordt de techniek van de zwemslagen verder verbeterd en leert je kind met de kleren aan onder water te zwemmen. Daarnaast leren de kinderen de helphouding (een houding die je helpt overleven in koud water, als je lang op hulp moet wachten), maken we verder kennis met het reddingszwemmen, leren we met een koprol te water gaan (zodat je nadat je co├Ârdinatie even weg is, leert om weer rustig verder te zwemmen), en hoe zwem je verder als je kramp in je benen hebt?

Kleding
Bij diploma B zwemmen de kinderen iedere les in de volgende kleren (ook tijdens survivalles): gewone schoene (of gymschoenen), sokken, lange broek, hemd en t-shirt met lange mouwen

Bij diploma C zwemmen de kinderen iedere les in de volgende kleren (ook tijdens survivalles): gewone schoenen (of gymschoenen), sokken, lange broek, hemd, t-shirt met lange mouwen, regenjas

Rugcrawl

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

De Wissel 1
9244 EW Beetsterzwaag

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Mark Zijdam
  • Bij Mijnzwemschool VIZ is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: