zwemlessen

Zo’n eerste les is leuk, maar ook spannend. Alles is nieuw; de plek, de kinderen, de lesgever en dan ook nog iets nieuws leren. Daarom wat uitleg en tips.

Neem zelf de eerste paar keer ruim de tijd om te ontdekken waar u moet zijn en hoe alles gaat. Dit geeft ook de kinderen rust. De toegestuurde informatie kan u daarbij helpen.

Geef uw kind de tijd om te wennen; even de kat uit de boom kijken, op schoot kruipen of een traan is oké. Ook de lesgever doet rustig aan en zal uw kind uitnodigen en aanmoedigen om aan te sluiten.

Laat de kinderen na het omkleden even plassen en kom max. 5 min voor de les bij het bad zitten. U krijgt van ons het drijfpak, de tas, informatie op papier en uw kind krijgt een blauw motivatiebandje.

Kijken

De eerste les mag u kijken. Bij de lessen die volgen mag er 1 ouder kijken per groepen. Dat overleggen de ouders onderling. Zo heeft u regelmatig een moment om te kijken, is er meer rust voor de kinderen en heeft de lesgever een helpende hand.

Zwemscore

Vanaf de eerste les zullen de vorderingen worden bijgehouden in de zwemscore. Bij de inschrijving via onze website heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Hiermee kunt u inloggen op jullie persoonlijke zwemscore pagina. De vorderingen zullen ongeveer 1x per maand worden bijgehouden. Ook kunnen hierop zelf gegevens worden gewijzigd, afmeldingen worden gedaan en kunt u alle eerdere gemailde informatie terug vinden.

Agenda

Op onze website vindt u aan de rechterkant naast de tekst een agenda overzicht. Deze agenda kunt u importeren in uw eigen digitale agenda, op uw computer en ook op uw smartphone.

 Huisregels

  1. Er is 1 leerkracht met 1 groepje in het bad. Om veiligheidsredenen moet er daarom altijd tenminste 1 ouder blijven zitten.
  2. Kinderen en ouders kunnen niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les de zwemzaal betreden.
  3. Eventuele dringende vragen kunt u stellen aan het eind van de les, wanneer de kinderen spelen. Voor minder dringende zaken kunt u mailen naar groningen@mijnzwemschool.nl
  4. Graag schoenen op de gang en de kleedkamer en zwemzaal alleen betreden met slippers of blote voeten. Bij uitzondering worden er blauwe schoenhoesjes verstrekt.
  5. Het geslacht van de ouder bepaalt de keuze voor de kleedkamer, dit i.v.m met bewoners van de leyhoeve die gebruik maken van het bad of doelgroepen waarbij ouders meezwemmen.
  6. De kinderen s.v.p. voor de les laten plassen
  7. De kinderen vlak voor de les laten douchen i.v.m. hygiëne
  8. U dient verder ten aller tijde de aanwijzingen van de lesgevers of de mensen van de leyhoeve op te volgen

Als u zich allen aan deze regels houdt, zal het er voor u, ons en de kinderen alleen maar duidelijker en plezieriger op worden.

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Woonlandschap De Leyhoeve, Helperpark 258-L, 9723ZA Groningen

Referenties:

"Mijn dochter heeft met veel plezier bij jullie gezwommen, bedankt...

Ellen Lindeboom
  • Bij Mijnzwemschool Groningen is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: