zwemlessen

A in 1 jaar is een pakket. Uw kind haalt in 1 jaar zijn A diploma en u betaalt 14 maanden. Dit is gedaan om het voor iedereen betaalbaar te houden. Mocht je kind er langer over doen dan hoeft u niet extra te betalen. Lesduur is 60 min

Deelname vanaf 5 jaar. Jonger mag, maar dan kunt u geen gebruik maken van de garantieregeling. Verdere voorwaarden kunt u hieronder bij garantieregeling lezen.

Wij werken in 4 niveaus;

1e niveau: beginnersgroep. In deze groep starten alle kinderen. Kinderen leren hier om zelfstandig door het bad te gaan, ze worden watervrij, leren drijven en maken kennis met de slagen.

2e niveau: De beenslagen worden aangeleerd, kennis gemaakt met de complete slagen, een begin gemaakt met watertrappen en onderwater vormen

3e niveau: De complete slagen worden aangeleerd en er wordt gewatertrappeld en gedoken. We gaan de drijfmiddelen afbouwen

4e niveau: De slagen worden geautomatiseerd en geconditioneerd. De kinderen gaan met kleren zwemmen en worden voorbereid op het afzwemmen.

Bij het bereiken van een volgend niveau ontvangt je kind een ander kleur motivatie bandje en bij het behalen van de diploma’s. De kleuren brons, zilver, goud

In alle groepen wordt de eerste les van de maand gezwommen met kleding aan en is er extra aandacht voor survival.

Lesdagen

In de toekomst kunnen de dagen en tijden voor nieuwe aanmeldingen en de wachtlijst wijzigen. Je kind kan bij een bestaand groepje inkomen en de niveaus binnen een groepje kunnen wisselen.

Woensdag      14.00, 15.00 en 17.00 uur

Vrijdag            15.00, 16.00 en 17.00 uur

Zondag           doorschuifsysteem. Bij het behalen van een hoger niveau gaat de lestijd omhoog (09.00 – 13.30 uur)

 

Tarief

De inschrijving, drijfpak, tas en het diplomazwemmen zitten bij de kosten in. Mocht u niet voldoen aan de garantievoorwaarden, dan lopen betalingen door.

14 maandelijkse termijnen van €54,50

Garantie regeling

Voor de kinderen van A in 1 jaar hebben wij een garantie regeling. Dit houdt in dat je een vast bedrag in 14 maandelijkse termijnen betaalt, ongeacht hoe lang je kind nodig heeft om A te halen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk, tenzij u bijvoorbeeld gaat verhuizen buiten de regio.

Om deze garantie te kunnen geven stellen wij wel enkele voorwaarden.

1.Het kind is 5 jaar bij aanvang van de lessen

2.Je kind mag niet meer dan 3 lessen missen

3.Er is bij uw kind geen lichamelijke of geestelijke beperking bekend

Graag van deze lesdag gebruik maken met een jonger kind, dat mag maar dan kunt u geen gebruik maken van de garantieregeling.

Als kinderen eerder klaar zijn voor A dan oefenen we alvast verder voor B

Ja, ik wil mijn kind graag inschrijven

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Woonlandschap De Leyhoeve
Helperpark 258-L
9723ZA Groningen

Referenties:

"Mijn dochter heeft met veel plezier bij jullie gezwommen, bedankt...

Ellen Lindeboom
  • Bij Mijnzwemschool Groningen is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: