zwemlessen

Op locatie Groningen werken we met drijfpakkies. Door deze pakjes blijven de kinderen goed warm en kunnen ze direct veilig aan de slag in ondiep én diep water. Bij de meeste zwemscholen moet je het pakje zelf aanschaffen a €50,- maar bij ons zit het pakje er gratis bij.

A in 1 jaar is een pakket. uw kind haalt in 1 jaar zijn A diploma en u betaalt het pakket af in 14 maandelijkse termijnen ipv 12 om het voor iedereen betaalbaar te houden. Mocht uw kind er langer over doen dan hoeft u niet extra te betalen. Lesduur is 60 min

Deelname vanaf 5 jaar. Verdere voorwaarden kunt u hieronder bij garantieregeling lezen.

Wij werken in 4 niveaus;

1eniveau:beginnersgroep. In deze groep starten alle kinderen. Kinderen leren hier om zelfstandig door het bad te gaan, ze worden watervrij, leren drijven en maken kennis met de slagen.

2eniveau:De beenslagen worden aangeleerd, kennis gemaakt met de complete slagen, een begin gemaakt met watertrappen en onderwater vormen

3eniveau:De complete slagen worden aangeleerd en er wordt gewatertrappeld en gedoken. We gaan de drijfmiddelen afbouwen

4eniveau:De slagen worden geautomatiseerd en geconditioneerd. De kinderen gaan met kleren zwemmen en worden voorbereid op het afzwemmen.

Bij het bereiken van een volgend niveau ontvangt je kind een ander kleur motivatie bandje en bij het behalen van de diploma’s. De kleuren brons, zilver, goud.

In alle groepen wordt de eerste les van de maand gezwommen met kleding aan en is er extra aandacht voor survival. (survival abc)

Lesdagen

In de toekomst kunnen de dagen en tijden voor nieuwe aanmeldingen en de wachtlijst wijzigen. Uw kind kan bij een bestaand groepje inkomen en de niveaus binnen een groepje kunnen wisselen.

Woensdag           15.00 en 16.00 uur

Vrijdag                 15.00 en 16.00 uur

Zondag                   doorschuif systeem. Bij het behalen van een hoger niveau gaat de lestijd omhoog. Start om 9.00 uur

Donderdag: NIEUWE LESGROEPEN A in 1 jaar. Meld jouw zoon/dochter nu aan. Start in oktober (groep start bij voldoende aanmeldingen)

 Tarief

De inschrijving, drijfpak, tas en het diplomazwemmen zitten bij de kosten in. (Bij heel veel zwemscholen betaalt u dit er nog los bij.)

14 maanden €49,98 per maand

Garantie regeling

Voor de kinderen van A in 1 jaar hebben wij een garantie regeling. Dit houdt in dat u een vast bedrag in 14 maandelijkse termijnen betaalt, ongeacht hoe lang uw kind nodig heeft om A te halen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk, tenzij u bijvoorbeeld gaat verhuizen buiten de regio.

Om deze garantie te kunnen geven stellen wij wel enkele voorwaarden.

  1. Uw kind is 5 jaar bij aanvang van de lessen
  2. Uw kind mag niet meer dan 3 lessen missen
  3. Er is bij uw kind geen lichamelijke of geestelijke beperking bekend

Graag van deze lesdag gebruik maken met een jonger kind, dat mag, maar dan kunt u geen gebruik maken van de garantie regeling.

Online aanmelden

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Woonlandschap De Leyhoeve
Helperpark 258-L
9723ZA Groningen

Referenties:

"Mijn dochter heeft met veel plezier bij jullie gezwommen, bedankt...

Ellen Lindeboom
  • Bij Mijnzwemschool Groningen is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: