Peuter/Kleuter/Survival

Voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar.

In eerste instantie maken wij jouw kind watervrij. (durft onderwater en kan tegen spetters) Het moet vooral heel leuk zijn om in het water te zijn.

De kinderen leren vervolgens om zelf naar de kant te zwemmen, waarbij de oefeningen steeds uitdagender worden. Zij leren geen zwemslagen, maar wel hoe ze boven moeten komen na een val in het water en zich op de rug kunnen draaien om makkelijker adem te halen en terug te zwemmen naar de kant.

Tijdens deze activiteit zwem je samen met je kind, zodat jullie continu en veilig kunnen oefenen. Daarnaast is het ook nog heel gezellig. 

Opgeven kan via de website https://www.mijnzwemschool.nl/heino of mail naar heino@mijnzwemschool.nl en ontvang een mail met daarin aanvullende informatie.

3 jaar… Met kleren in het water springen en in dit geval op de rug terug. Doen jullie aankomende donderdag om 15:30 uur ook mee met Peuter/kleutersurvival? De eerste maand is gratis, dus waarom zou je het niet uitproberen? Ook leuk wanneer je bij ons op de wachtlijst staat… Kun je toch alvast beginnen…zie ook www.mijnzwemschool.nl/LeeuwardenSpetterende groet,@badmeester Peter MijnZwemschool VIZ

Geplaatst door MijnZwemschool VIZ Leeuwarden op Donderdag 14 maart 2019