zwemles

HET KINDERFEESTJE WAAR UW KIND LEERT ZWEMMEN /  SPOEDCURSUS ZWEMLES!

Wij verzorgen SPEEDY zwemlessen, zwemlessen van 90 minuten achter elkaar. Dit is het kinderfeestje waar uw kind goed leert zwemmen. Uw kind krijgt wat drinken mee waar een pauze voor ingelast is. Er wordt tijdens de les ook regelmatig even gespeeld. Op deze manier ligt er veel minder druk op jonge kinderen dan bij korte lessen en gaat uw kind altijd met een lach weer naar huis…

U kunt uw kind brengen en na anderhalf uur weer ophalen. Blijven mag natuurlijk ook, maar uw kind is bij ons in veilige handen.

In onze groepjes zwemmen maximaal 10 kinderen per Zwemonderwijzer voor A, en 12 voor B en C. Wij willen ons zwemonderwijs overzichtelijk en veilig houden.

In principe is het mogelijk binnen een schooljaar of kalenderjaar A plus B te halen. Eventueel ook nog C.

Voor EEN AANMELDING (of vraag) kunt u het contactformulier invullen: naam van uw kind, volledig adres, geboortedatum, telefoonnummer en een voorkeurstijdstip, waarna u binnen enkele werkdagen per mail een bevestiging plus inschrijfnummer ontvangt. 

of meld gemakkelijk volledig online aan. (groene knop, rechtsboven)

Whatsapp: 06 38732116

FEBRUARI 2020 STARTEN ER NIEUWE GROEPEN OP:

woensdagmiddag

NA DE ZOMERVAKANTIE VAN 2020 STARTEN ER WEER GROEPEN OP:

Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdagochtend, Zondagochtend

AL DEZE GROEPEN LOPEN GELIJK AAN HET BASISSCHOOLJAAR!

U koopt bij ons een A/B pakket inclusief diploma-garantie, maar betaalt dit via automatische incasso, veilig gespreid, in 14 maandelijkse termijnen van €57,-

of

Een ABC pakket inclusief diplomagarantie in 14 maandelijkse termijnen van €67

Een C pakket (los) € 150,– inclusief examen aanvragen (Met het ABC diploma op zak is uw kind echt zwemveilig).

Inschrijf/startpakket voor de cursus is €29,50 en hierbij is inbegrepen het proefzwemmen + het aanvragen van het A examen, het B examen (en het C examen) + een eigen zwemtas + een eigen Drijfpakkie. (los verkrijgbaar voor €35,-) Er komen dus verder geen onverwachte extra kosten bij.

Kortom de goedkoopste zwemlessen in de regio.

Privélessen, Duolessen en lessen voor slechthorende en dove kinderen gaan in overleg, i.v.m. Jeugdsportfondsen en andere toelagen.

Instromen op ieder niveau is ook mogelijk. Uw kind moet dan komen voorzwemmen. Aan de hand van het niveau en onze inschatting maken we dan met u een separate prijsafspraak.

Automatische incasso: In het verleden moest het totale pakket in 2 termijnen voldaan worden. Hier zijn we vanaf gestapt. Door het pakket in 14 stukjes (betalingen) te knippen is dit nu voor iedereen goed betaalbaar. Het voordeel van automatische incasso, is dat u niet meer een factuur zelf hoeft te betalen. Verder is een automatische incasso een veilige manier van betalen. U kunt deze namelijk binnen 60 dagen terughalen. Mocht de incasso een keertje niet lukken, dan krijgt u vanuit ons systeem automatisch een herinnering via de mail.

ALS U ONLINE GAAT INSCHRIJVEN A.U.B. VERMELDEN WELKE DAG / TIJDSTIP U WILT!!!

Stuurt u liever een mailtje? dan kan dat via hardenberg@mijnzwemschool.nl of via de contactpagina

Appen met Eddy kan ook.

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Vakantiepark Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX te Heino

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Karel Brinke
Partners: