zwemles

HET KINDERFEESTJE WAAR UW KIND LEERT ZWEMMEN /  SPOEDCURSUS ZWEMLES!

Wat doen jullie?

We geven SPEEDY zwemlessen ( 1 x per week 90 minuten les): Dit is het kinderfeestje waar uw kind goed leert zwemmen.

Uw kind krijgt wat drinken mee waar een pauze voor ingelast is. Er wordt tijdens de les ook regelmatig even gespeeld. Op deze manier houden de kinderen de lessen prima vol en ligt er veel minder druk dan bij korte lessen en gaat uw kind dus altijd met een lach weer naar huis…

U kunt uw kind brengen en na anderhalf uur weer ophalen. Blijven mag natuurlijk ook, maar uw kind is bij ons in veilige handen.

In principe is het mogelijk binnen een schooljaar of kalenderjaar A plus B te halen. Eventueel ook nog C.

Wat kost het?

U koopt bij ons een A/B pakket inclusief diploma-garantie*, maar betaalt dit via automatische incasso, veilig gespreid, in 14 maandelijkse termijnen van €67

Een C pakket los is € 170 inclusief examen aanvragen (Met het ABC diploma op zak is uw kind echt zwemveilig).

Inschrijf/startpakket voor de cursus is € 35,- en hierbij is inbegrepen het proefzwemmen + het aanvragen van het A examen en het B examen + een eigen zwemtas + een eigen Drijfpakkie. (los verkrijgbaar voor €35,-) Er komen dus geen extra onverwachte kosten meer bij.

Automatische incasso: Door het pakket in 14 stukjes (betalingen) te knippen is dit voor iedereen goed betaalbaar. Het voordeel van automatische incasso, is dat u niet meer een factuur zelf hoeft te betalen. Verder is een automatische incasso een veilige manier van betalen. U kunt deze namelijk binnen 60 dagen terughalen. Mocht de incasso een keertje niet lukken, dan krijgt u vanuit ons systeem automatisch een vriendelijke herinnering via de mail.

Is 67 euro per maand niet heel duur?

Bedenk goed dat u maar 14 termijnen betaalt. Bij een ander zwembad kan het maandbedrag lager zijn, maar betaalt u langer door. Het landelijk gemiddelde voor een A diploma is anderhalf jaar. Voor B komt daar dan nog 4 maanden bij. Al met al haalt uw kind bij ons veel sneller het diploma voor een vergelijkbaar tarief. Bovendien weet u door het pakket van tevoren wat het gaat kosten. Ook wanneer uw kind toch niet zo’n zwemtalent blijkt te zijn, want wij garanderen A&B voor een vast bedrag.

Wanneer geven jullie zwemles?

Wij geven zwemles op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag na schooltijd. In het weekend op zaterdagochtend en zondagochtend. Bij opgave kunt u een voorkeursdag aangeven.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

Aanmelden is altijd gratis en vrijblijvend. De betalingen starten pas wanneer uw kind bij ons start. Via deze aanmeld-link kunt u gemakkelijk alle gegevens en uw voorkeursdag(en) aangeven.

https://mzsheino.zwemscore.nl/MijnZwemscore/aanmelden.asp?TAAL=NL

Na aanmelding nemen wij nog contact met u op over de exacte startdatum.

Voor EEN AANMELDING (of vraag) kunt u ook het contactformulier invullen: naam van uw kind, volledig adres, geboortedatum, telefoonnummer en een voorkeurstijdstip, waarna u binnen enkele werkdagen per mail een bevestiging plus inschrijfnummer ontvangt. 

of meld gemakkelijk online aan. (groene knop, rechtsboven)

ALS U ONLINE AAN GAAT MELDEN A.U.B. VERMELDEN WELKE DAG / TIJDSTIP U WILT!!!

Whatsapp:0625591454 

Stuurt u liever een mailtje? dan kan dat via hardenberg@mijnzwemschool.nl

NA DE ZOMERVAKANTIE VAN 2021 STARTEN ER WEER GROEPEN OP:

Privélessen, Duolessen en lessen voor slechthorende en dove kinderen gaan in overleg, i.v.m. Jeugdsportfondsen en andere toelagen.

Instromen op ieder niveau is ook mogelijk. Uw kind moet dan komen voorzwemmen. Aan de hand van het niveau en onze inschatting maken we dan met u een separate prijsafspraak.

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Vakantiepark Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX te Heino

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Karel Brinke
Partners: