Hoe werkt MijnZwemschool?

Samen sterker ondernemen 

Ben jij een enthousiaste zwemschoolhouder? Heb je passie voor je vak en geloof je in de kracht van samenwerken, maar wil je je zelfstandigheid niet verliezen?

Heb je al deze vragen volmondig met ‘’Ja’’ beantwoord, dan is MijnZwemschool echt iets voor jou!

Als zwemschoolhouder behoud je bij MijnZwemschool je zelfstandigheid en tegelijkertijd profiteer je van de naamsbekendheid en ondersteuning vanuit MijnZwemschool.

Wat is MijnZwemschool?

MijnZwemschool is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen kleine zwemscholen. Door kennis en enthousiasme te bundelen, hebben we onze organisaties verder kunnen professionaliseren, profiteren we van inkoopvoordeel en zijn we dankzij onze uniforme uitstraling, herkenbaar voor een groot publiek.

MijnZwemschool wil groeien en andere zwemschoolhouders helpen om de beste kwaliteit te leveren. Om die reden zetten we dit succesvolle concept (Link naar: wat is ons concept?) nu als samenwerkingsmodel landelijk in de markt.

Zelfstandig en toch samen

Met onze soft-franchiseformule bieden we een herkenbaar concept, begeleiding, ondersteuning en advies. Zo zorgen we, naast meer rendement, dat je je als MijnZwemschoolhouder volledig kunt richten op het verzorgen van zwemlessen.

Hoe maken we kwaliteit zichtbaar?

Landelijke uitstraling en uniformiteit.

Met passende trainingen, coaching en opleidingen zorgen we voor continuïteit en vernieuwing.

Ter promotie zetten we on- en offline marketingcampagnes in.

Nieuwe concepten worden in eigen huis ontwikkeld.

We maken samen met jou verbeterpunten inzichtelijk.

Aan de hand van enquêtes onder de eigen leden verlenen we een MijnZwemschool kwaliteitsmerk.

Ben je nieuwsgierig of enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail: info@mijnzwemschool.nl of bel: 058 – 26 670 93.

Partners: