Hoe ziet de formule eruit?

Kennis, kwaliteit en krachten bundelen

MijnZwemschool wil samen met andere zwemschoolhouders groeien. Om die reden zetten we dit succesvolle concept nu als samenwerkingsmodel landelijk in de markt.

Hoe werkt het? 

Eerst word je aspirant MijnZwemschoolhouder. Voldoe je aan al onze voorwaarden, dan mag je het kwaliteismerk MijnZwemschool gaan voeren.

Investering

Voor het gebruik van onze (soft-)franchiseformule, onze begeleiding en ondersteuning betaal je als MijnZwemschoolhouder een jaarlijkse bijdrage van 2% tot maximaal 3% van de bruto jaaromzet. (De hoogte van dit percentage is afhankelijk van de hoogte van deze bruto jaaromzet.)

MijnZwemschool biedt:

Website onderhoud  en hosting. Onze websites worden doorontwikkeld en beveiligd tegen hackers door een professionele partij. Tevens staat deze partij klaar met raad en daad bij eventuele problemen. Teksten, foto’s en de agenda zijn door iedere zwemschoolhouder zelf te wijzigen.  Het hostingpakket met het gebruik van een onbeperkt aantal mailadressen is inbegrepen. De mail is zowel via het web te bereiken als ook via Outlook.* Voor het opzetten van de locatiepagina van de website wordt eenmalig een bedrag van €550,- gerekend.

 Kledingpakket. Iedere 5 jaar geeft MijnZwemschool, per personeelslid, een gratis kledingsetje cadeau. Het gaat hier in ieder geval om een broekje en shirtje van hoogwaardige kwaliteit. Er wordt door de aanbieder zelfs 5 jaar garantie op gegeven.

Spandoek Om jouw verbinding met MijnZwemschool duidelijk aan te kunnen geven krijg je van ons iedere 5 jaar een spandoek voor op de leslokatie.

Een springkussen en mascotte Voor jaarlijkse open dagen of een andere jaarlijkse promotieactiviteit kun je van ons 1 aanengesloten week per jaar een springkussen en mascotte reserveren.

Webshop Zijn jouw klanten op zoek naar schoentjes of willen ze toch nog een extra leuke zwemtas bestellen? Dat kan in onze webshop. Een goede service dient tenslotte de klant.

Jaarlijkse interne trainingsdag Deze door MijnZwemschool georganiseerde trainingsdag is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de zwemlessen. 2 medewerkers van jouw zwemschool kunnen hieraan deelnemen en deze ervaringen vervolgens delen met overige personeelsleden.

Jaarlijks bezoek Zwemschoolhouders van MijnZwemschool dienen 1 maal per jaar bij een andere MijnZwemschool te komen kijken. Dit is een gratis inspiratiebezoek, waarvan zowel de bezoeker als de ontvanger kan leren.

Clouddienst Je krijgt onbeperkt toegang tot gedeelde documenten, lesplannen, formulieren. Op dit moment doen we dit via Onedrive. Iedere zwemschoolhouder wordt gevraagd relevante stukken te delen met de rest. Zo hoef je het wiel nooit opnieuw uit te vinden en kun je zelfs nog tips geven of ontvangen over jouw documenten.

Netwerk van invallers Bij ziekte van een personeelslid is het altijd lastig een vervanger te vinden. In het zwemonderwijs wordt veel in deeltijd gewerkt. Wellicht heeft een andere MijnZwemschool in de regio, wel een vervanger voor jou in huis.

Enquete Middels de enquete controleert de MijnZwemschool organisatie jouw kwaliteit. Een goede zwemschoolhouder zal dit vooral als leerzaam ervaren. Aan de hand van de punten uit de enquete kun jij verbeterpunten doorvoeren wat resulteert in nog meer tevreden klanten. Doe je volgens de enquete alles goed, dan wordt je beloond met een hoge score en een hoog aantal sterren. (optie in ontwikkeling)

Campagne op Facebook MijnZwemschool richt jaarlijks een campagne op, op Facebook, waarbij jouw doelgroep uit jouw regio benaderd gaat worden. Tevens kun je advies krijgen hoe je dit ook zelf kunt opzetten.

Advies, ondersteuning en innovatie Naast de inspiratie vanuit MijnZwemschool en van de andere aangesloten zwemschoolhouders zorgen wij er ook voor dat de huisstijl constant wordt doorontwikkeld.  Mochten er vragen komen vanuit verschillende zwemschoolhouders om iets specifieks te ontwikkelen, wat MijnZwemschool nog niet aanbiedt, dan zullen deze krachten gebundeld worden, zodat de investering gedeeld kan worden.

Service Naast het pakket biedt MijnZwemschool verschillende producten tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

– Unieke digitale 3d stuurkaarten (+waterdichte hoezen en tablets)
– Give-away tassen van hoogwaardige kwaliteit
– Extra kleding en tassen voor personeelsleden
– Leerlingvolgposter en stickers
– Survivalcertificaten
– Drukwerk (briefpapier, enveloppen, flyers, posters, enzovoort)
– Promotiematerialen (pennen, stickers, enzovoort)

Ben je nieuwsgierig of enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail: info@mijnzwemschool.nl of bel: 058 – 26 670 93.

 

Partners: