Voorwaarden en verplichtingen

Wat vragen we? 

Als MijnZwemschoolhouder richt jij je op het veilig leren zwemmen van kinderen en het leveren van de beste kwaliteit. Je kunt je herkennen in onze visie, bent klantgericht en gedreven en je wilt samen met de andere franchiseondernemers je inzetten om de kwaliteit van zwemlessen te blijven verbeteren.

Verplichtingen als MijnZwemschoolhouder 

Jaarlijks beoordelen we samen de lesplannen, de organisatie en de leskwaliteit en volgt er een advies.Tenminste één keer per jaar moet je meedoen aan een gezamenlijke trainingsdag.Er is altijd iemand of een afvaardiging aanwezig op de jaarlijkse algemene ledenvergadering, waar feedback kan worden gegeven aan de MijnZwemschool organisatie. Meedoen aan een jaarlijkse enquête onder ouders en een voldoende scoren, i.v.m. het behouden van het MijnZwemschool kwaliteitsmerk. Het diplomazwemmen moet voldoen aan de eisen en wordt beoordeeld door de controlerende instantie. Daarbij controleert MijnZwemschool ook tenminste één keer per jaar op de kwaliteit. De producten van MijnZwemschool moeten ingezet worden. De huisstijl moet (gedeeltelijk) worden geïntegreerd.

Ben je nieuwsgierig of enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Mail: info@mijnzwemschool.nl of bel: 058 – 26 670 93

Partners: