Wat is ons concept?

Samen ondernemen we sterker 

MijnZwemschool is een club van gelijkgestemden: succesvolle zelfstandige ondernemers met dezelfde visie (link naar: visie) én passie voor zwemmen. Wil jij ook met ons verder groeien en meewerken aan onze gezamenlijke ontplooiing?

We werken volgens een samenwerkingsvorm, waarbij twee partijen een overeenkomst aangaan om er allebei beter van te worden. Je maakt gebruik van een herkenbare formule, bestaande oplossingen en ervaringen tegen een prijs die zichzelf terugverdient.

Landelijke uitstraling en uniformiteit

Je bent als kleine zwemschool aangesloten bij een grote organisatie, die naar je luistert, je ondersteunt, ontlast en helpt.

Binnen een herkenbaar concept bieden we onder andere een kwaliteitsmerk, begeleiding en promotiemiddelen aan, daarnaast bedenken we gezamenlijk nieuwe concepten en maken we verbeterpunten inzichtelijk.

Je verliest als ondernemer niet je identiteit of zelfstandigheid, maar de lesstructuur volgt wel de grote lijnen van het concept van MijnZwemschool.

Ben je nieuwsgierig of enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail: info@mijnzwemschool.nl of bel: 058 – 26 670 93.

Partners: