voor-leden

Enkelvoudige rugslagVoordat de les begint

  • Om het zwembad binnen te komen heb je een elektronische toegangspas Deze pas is te verkrijgen bij de kassa van het zwembad.
  • Het geslacht van de ouder, bepaalt de keuze voor de kleedkamer. Dit om onthullende situaties door meezwemmende ouders (of andere zwembadbezoekers) te voorkomen.
  • Laat je kind voor de les plassen. Dat scheelt onderbrekingen in de les.
  • Laat je kind voor de les douchen. Een korte douche scheelt enorm in de reiniging van het zwembadwater.
  • Kinderen en ouders kunnen niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les de zwemzaal

DuikenTijdens de les

  • Doet je kind aan een turbo A/B in één jaar les mee, of aan een turboles tijdens de vakantie? Geef je kind iets te eten en te drinken mee, voor tijdens de pauze. Bij voorkeur fruit of knijpyoghurt. (Geef niet te veel mee! De kinderen moeten het eten in ongeveer 10 minuten kunnen opeten.)
    Bij de lessen van 45 minuten hoeft er geen eten en drinken mee.
  • Het beste is om tijdens de les wat uit het zicht te blijven, dit bevordert de concentratie van je kind. Je mag uiteraard best even achter de ramen gaan staan (Kalverdijkje), maar als je kind teveel op je reageert is het beter om plaats te nemen in het restaurant.
  • Heb je vragen aan de docent? Het beste moment is tijdens de laatste 5 minuten van de les, als de kinderen spelen. Je mag ook altijd contact met ons opnemen, via: leeuwarden@mijnzwemschool.nl .

duiken gatKassa
Omdat wij het zwembad afhuren, kun je voor informatie en vragen over onze zwemschool niet terecht bij de kassa. Je kunt vragen stellen aan de docent of via leeuwarden@mijnzwemschool.nl Bellen mag ook uiteraard: 058-2667093

Kijkles en meezwemles
Als het kijkles is mag je blijven kijken, bij de meezwemles mag je meezwemmen. Wanneer je niet meezwemt mag je niet blijven om te kijken. Mocht het een probleem zijn om zelf mee te zwemmen, regel dan een opa, oma of een vriend(in). De kinderen vinden het erg leuk dat er iemand meekomt.

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Mark Zijdam
Partners: