zwemlessen

BorstcrawlSpeedy zwemles.
Het is voor veel ouders en verzorgers niet eenvoudig om naast het werk, het huishouden en sportactiviteiten de zwemlessen voor de kinderen te plannen.

MijnZwemschool heeft daarom een lespakket samengesteld waarmee de kinderen op een verantwoorde en vriendelijke wijze binnen 12 lesmaanden het zwemdiploma A en afhankelijk van de startleeftijd vaak ook nog B kunnen behalen. Misschien zelfs C.

Dat doen wij door middel van lessen van 1 uur en 30 minuten te geven, waarin veel spelenderwijs wordt aangeleerd. Actie en rust worden uiteraard goed afgewisseld.

In de tussentijd kun je zelf lekker boodschappen, doen, wandelen, sporten, werken, enzovoort…

Voor Speedy zwemles betaal je een vaste pakketprijs af in 14 maandelijkse termijnen (€69,45)

Is dat niet heel duur? Nee…Bedenk goed dat je normaal gemiddeld 2 jaar (22 termijnen) onderweg bent tot diploma B. Het maandbedrag is dan lager, maar in totaal betaal je dan ongeveer net zoveel. Nu bespaar je echter tijd en reiskosten uit.

Locatie: Kalverdijkje

Jouw kind kan meedoen vanaf 4 jaar. We nodigen alle kinderen van tevoren nog uit voor een intake les om te kijken of deze lessen geschikt zijn. Het moet namelijk wel voor alle kinderen leuk blijven. Soms is het beter een half jaar later te starten of om toch te kiezen voor de reguliere lessen van driekwartier. Ook kan het voor sommige kinderen goed zijn om een periode alvast mee te doen met het Peuter/KleuterSurvival om zo minder bang en beter watervrij te worden.

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Mark Zijdam
Partners: