zwemlessen

BorstcrawlSpeedy zwemles: A&B in 1 jaar
Het is voor veel ouders en verzorgers niet eenvoudig om naast het werk, het huishouden en sportactiviteiten de zwemlessen voor de kinderen te plannen.

MijnZwemschool VIZ heeft daarom lespakketten samengesteld waarmee de kinderen op een verantwoorde en vriendelijke wijze binnen (gemiddeld*) 12 lesmaanden het zwemdiploma A en B kunnen behalen. Dat doen wij door middel van lessen van 1 uur en 45 minuten te geven, waarin veel spelenderwijs wordt aangeleerd. Actie en rust worden uiteraard goed afgewisseld.

* resultaten uit het verleden: 20% zwemt 1 tot enkele maanden eerder af, 60% in precies 12 lesmaanden, 20% doet er 1 à 2 maanden langer over. Je kind zwemt dus alleen af wanneer hij/zij er echt aan toe is!

Voor Speedy zwemles betaal je een vaste pakketprijs af in 12 maandelijkse termijnen (á €77,25) Is dat niet heel duur? Nee…Bedenk goed dat je normaal gemiddeld 2 jaar onderweg bent. Het maandbedrag is dan lager, maar in totaal betaal je dan ongeveer net zoveel. Nu bespaar je echter tijd en reiskosten uit. Bovendien weet je waar je kwa kosten aan toe bent…

Locatie: Kalverdijkje

Jouw kind kan meedoen vanaf 5 jaar. Vanaf 4 1/2 jaar mag onder bepaalde voorwaarden. Neem dan in ieder geval even contact met ons op.

Spetterende groet

Locatie:

Kalverdijkje 77a, 8924 JJ Leeuwarden

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Mark Zijdam
Partners: