zwemlessen

Hard duikenDe lessen voor diploma B en C duren 45 minuten . Naast goed onderwijs, vinden wij het belangrijk dat je kind plezier heeft in de zwemles.

Een B diploma is goed voor een druk zwembad. Met een C diploma staat je kind zijn mannetje in zwemparadijzen, wildwaterbanen en rustig buitenwater. Wij leiden op voor het Survival ABC.

Tijdens de B-les wordt de techniek van de zwemslagen verder verbeterd en leert je kind langer onder water te zwemmen. Daarnaast leert je kind onder een groter voorwerp door te duiken (in het zwembad een mat) en maakt het kennis met reddingszwemmen.

DuikenTijdens de C-les wordt de techniek van de zwemslagen verder verbeterd en leert je kind met de kleren aan onder water te zwemmen. Daarnaast leren de kinderen de helphouding (een houding die je helpt overleven in koud water, als je lang op hulp moet wachten), maken we verder kennis met het reddingszwemmen, leren we met een koprol te water gaan (zodat je nadat je co├Ârdinatie even weg is, leert om weer rustig verder te zwemmen), en hoe zwem je verder als je benen het niet meer werken?


Kleding
Bij diploma B zwemmen de kinderen iedere les in de volgende kleren (ook tijdens survivalles):

gewone schoene (of gymschoenen), sokken, lange broek, hemd en t-shirt met lange mouwen

Bij diploma C zwemmen de kinderen iedere les in de volgende kleren (ook tijdens survivalles):

gewone schoenen (of gymschoenen), sokken, lange broek, hemd, t-shirt met lange mouwen, regenjas

RugcrawlZiekmelden

Je kunt je kind afmelden via je kind zijn of haar eigen zwemscore pagina. De docent ziet dan direct op zijn smartphone dat je kind niet komt.

Bij langdurige ziekte is het verstandig om contact met ons op te nemen via leeuwarden@mijnzwemschool.nl

 

Kijkles en meezwemles
Als het kijkles is mag je blijven kijken, bij de meezwemles mag je meezwemmen. Wanneer je niet meezwemt mag je niet blijven om te kijken. Mocht het een probleem zijn om zelf mee te zwemmen, regel dan een opa, oma of een vriend(in). De kinderen vinden het erg leuk dat er iemand meekomt.

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Kalverdijkje 77a, 8924 JJ Leeuwarden

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Mark Zijdam
Partners: