zwemlessen

zachtjes te water gaanZwemles 45 minuten

De lessen duren 45 minuten. Naast goed onderwijs, vinden wij het belangrijk dat je kind plezier heeft in de zwemles. Er zijn bij diploma A vier verschillende niveau’s. Je kind schuift door naar het volgende niveau als het daar aan toe is. Zo krijgt ieder kind les op maat.

  • Niveau 1 – ‘Yes naar zwemles’ – Plezier staat voorop: spelenderwijs met water in contact komen. De kinderen leren dat water leuk kan zijn. Deze lessen duren 30 minuten.
  • Niveau 2 – De kinderen leren de beenslagen aan en we maken een begin met duiken, drijven en watertrappen
  • Niveau 3 – De kinderen leren de complete zwemslagen; schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl
  • Niveau 4 – De kinderen leren steeds langer achter elkaar te zwemmen en de drijfmiddelen worden afgebouwd. Enkele weken voor het afzwemmen, wordt de kinderen gevraagd om met kleren aan te zwemmen.

A-diplomaMet een A diploma kan een kind zich redden in een rustig zwembad, met diploma B in een druk zwembad. Met een C diploma staat je kind zijn mannetje in zwemparadijzen, wildwaterbanen, buitenwater. Wij leiden op voor het Survival ABC.

Ziekmelden
Je kunt je kind afmelden via je kind zijn of haar eigen zwemscore pagina. De docent ziet dan direct op zijn smartphone dat je kind niet komt.

Bij langdurige ziekte is het verstandig om contact met ons op te nemen via leeuwarden@mijnzwemschool.nl

Kijkles en meezwemles
Als het kijkles is mag je blijven kijken, bij de meezwemles mag je meezwemmen. Wanneer je niet meezwemt mag je niet blijven om te kijken. Mocht het een probleem zijn om zelf mee te zwemmen, regel dan een opa, oma of een vriend(in). De kinderen vinden het erg leuk dat er iemand meekomt.

 

Watertrappelen

 

 

Locatie:

Kalverdijkje 77a, 8924 JJ Leeuwarden

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Mark Zijdam
Partners: