Tarieven

U koopt bij ons een pakket inclusief diploma-garantie voor diploma A, maar betaalt dit via automatische incasso, veilig gespreid, in 14 maandelijkse termijnen van €80

Uw kind krijgt hiervoor ruim 1 jaar zwemles, waarna er afgezwommen wordt voor A, B of C.

Wilt u daarna door, dan kunt u een B of C pakket los afnemen voor €175,– inclusief examen aanvragen (Met het ABC diploma op zak is uw kind echt zwemveilig).

Inschrijf/startpakket voor de cursus is € 35,- en hierbij is inbegrepen het proefzwemmen + het aanvragen van het A examen + een eigen zwemtas + een eigen Drijfpakkie. (los verkrijgbaar voor €35,-) Er komen dus geen extra onverwachte kosten meer bij. 

Automatische incasso: Door het pakket in 14 stukjes (betalingen) te knippen is dit voor iedereen goed betaalbaar. Het voordeel van automatische incasso, is dat u niet meer een factuur zelf hoeft te betalen. Verder is een automatische incasso een veilige manier van betalen. U kunt deze namelijk binnen 60 dagen terughalen. Mocht de incasso een keertje niet lukken, dan krijgt u vanuit ons systeem automatisch een vriendelijke herinnering via de mail.

Is €80,- per maand niet heel duur?

Bedenk goed dat u maar 14 termijnen betaalt. Bij een ander zwembad kan het maandbedrag lager zijn, maar betaalt u langer door. Het landelijk gemiddelde voor een A diploma is anderhalf jaar. Voor B komt daar dan nog 4 maanden bij en voor C ook 4 maanden. Al met al haalt uw kind bij ons veel sneller het diploma voor een vergelijkbaar tarief. Bovendien weet u door het pakket van tevoren wat het gaat kosten. Ook wanneer uw kind toch niet zo’n zwemtalent blijkt te zijn, want wij garanderen A voor een vast bedrag. Dat betekent dat wanneer uw kind na een jaar nog geen A heeft, wij de verdere kosten op ons nemen.