uncategorized

 • Speedy-zwemmen (diploma A in 1 jaar) (vanaf 4,5 jaar) (90 min)
  Deze lessen geven wij op zondag. Ze duren 90 minuten en we zorgen voor een afwisseling van techniek aanleren en spelen. Op die manier houdt je kind het goed vol.

  Deze lessen zijn alleen geschikt als je kind aan het volgende voldoet:
  – je kind moet watervrij zijn. Bv naar je toe durven springen in water waarin ze niet kunnen staan, of even met het hoofd onder water durven gaan.
  – er moet geen vermoeden (of diagnose) van autisme of adhd/add zijn.

  Bij Speedy les ligt het leertempo van de groep hoger en de les duurt langer. Niet ieder kind is daar geschikt voor.

  Via Tarieven vind je de kosten voor dit pakket. Is je kind eerder klaar dan 1 jaar, dan mag je kind binnen die 14 termijnen nog doorzwemmen voor B. Is je kind later klaar dan 1 jaar? Dan stopt de betaling, maar je kind blijft gewoon zwemles krijgen voor A. Voor diploma B start dan wel weer de betaling.

 • Zwemles A (diploma A) (vanaf 4,5 jaar) (60 min)
  Zwemles A wordt op vrijdag, zaterdag en zondag gegeven. Zie lestijden. De duur van de lessen is 60 minuten. Het maandbedrag van deze zwemles is wat lager dan die van Speedy lessen, doordat de les minder lang is. Je betaald zolang je kind nodig heeft, om te leren zwemmen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het een leuke en uitdagende les is. Het aanleren van de techniek, maar een prettige sfeer, veel lol en plezier, zijn ook van de partij!

 • Zwemles B
  Zwemles B wordt op vrijdag, zaterdag en zondag gegeven. Zie lestijden. De duur van de lessen is 60 min. Zwemles B is keihard nodig om jouw kind veilig te laten zwemmen. Doordat de kinderen lange kleren aan moeten, worden ze sterker en leren ze nog beter hun slag helemaal af te maken. Uiteraard vullen wij de les aan met gezelligheid en plezier maken!

 • Zwemles C
  Zwemles C wordt op vrijdag, zaterdag en zondag gegeven. Zie lestijden. De duur van de lessen is 45 min. Zwemles C is voor de ware doorzetter. Bij ieder diploma krijg je bij ons een polsbandje. Diploma C levert het felbegeerde gouden polsbandje van 18 karaats rubber op. Wie wil dat nou niet? đŸ˜‰
  Je leert met een koprol het water in te gaan, reddingszwemmen wordt verder uitgewerkt. Je leert je te redden in het geval je kramp krijgt. Kortom: the finishing touch.

 • Zij instromers, vanaf een andere zwemschool
  Eerst elders gezwommen maar bij ons je zwemavontuur afmaken? Dat kan! Meld je aan en wij nemen contact met je op. We zoeken dan samen naar een tijdstip wat jou goed uitkomt.


Survival ABC

Wij leiden op voor het SurvivalABC van Zwemonderwijs Nederland. Bij dit nationaal erkende diploma gaat men ervanuit dat in het water vallen meestal gebeurt met kleren aan. Daarom wordt er tijdens de zwemlessen en tijdens het diplomazwemmen dus meer met kleren gezwommen.

Er is soms commotie over de verschillende soorten zwemdiploma’s in Nederland.  Wij leiden de kinderen dus op voor het diploma van Zwemonderwijs Nederland (ZON). Het ene diploma is niet beter of slechter dan het andere. Ieder diploma heeft min of meer dezelfde eisen aan de kinderen, maar ze worden door verschillende bedrijven aangeboden. Kinderen moeten nadat ze hun diploma hebben behaald vooral blijven zwemmen. Dat verhoogt de veiligheid. Eerst goed op zwemles leren zwemmen, met veel lol en plezier. En daarna blijven zwemmen, zodat je slag niet minder wordt.

Iedere eerste zwemles van de maand zwemmen alle kinderen met kleren aan, ongeacht het niveau (m.u.v. van de allereerste zwemles). Welke kleren dat zijn, legt Spetter uit. Bij het afzwemmen hebben wij de volgende kledingeisen.

Alleen mogelijk als Whatsapp geĂ¯nstalleerd is

Locatie:

Bouwen 17
8521 KN
Sint Nicolaasga
06-33212544

Referenties:

"Professionele begeleiding en een ontspannen sfeer"

Jan van Bentum
 • Bij Mijnzwemschool is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

 • Partners: