zwemlessen

A-diplomaHet is voor veel ouders en verzorgers niet eenvoudig om naast het werk, het huishouden en sportactiviteiten de zwemlessen voor de kinderen te plannen.

MijnZwemschool heeft daarom lespakketten samengesteld waarmee de kinderen op een verantwoorde en vriendelijke wijze binnen (gemiddeld*) 12 maanden het zwemdiploma A en B kunnen behalen. Dat doen wij door middel van lessen van 1 uur en 45 minuten te geven, waarin veel spelenderwijs wordt aangeleerd. Actie en rust worden uiteraard goed afgewisseld.

tarieven / lestijdenjongetje onderwater
* resultaten uit het verleden: 20% zwemt 1 tot enkele maanden eerder af, 60% in precies 1 jaar, 20% doet er 1 à 2 maanden langer over. Je kind zwemt dus alleen af wanneer hij/zij er echt aan toe is!

Locatie: Maeykehiem

Je kind kan meedoen vanaf 5 jaar. Vanaf 4 1/2 jaar mag je kind onder bepaalde voorwaarden meedoen. Neem in dat geval even contact met ons op: sintnicolaasga@mijnzwemschool.nl.

Survival ABC
Wij leiden op voor het SurvivalABC van Zwemonderwijs Nederland. Bij dit nationaal erkende diploma gaat men ervanuit dat in het water vallen meestal gebeurt met kleren aan. Daarom wordt er tijdens de zwemlessen en tijdens het diplomazwemmen dus meer met kleren gezwommen.

Iedere eerste zwemles van de maand zwemmen alle kinderen met kleren aan, ongeacht het niveau (m.u.v. van de allereerste zwemles). Welke kleren dat zijn, wordt hier door Spetter uitgelegd. Klik hier voor de kledingeisen van het A-, B- en C-diploma.

 

 

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Bouwen 17
8521 KN
Sint Nicolaasga
06-33212544

Referenties:

"Professionele begeleiding en een ontspannen sfeer"

Jan van Bentum
  • Bij Mijnzwemschool is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: