Reguliere zwemles

Reguliere zwemlessen

Deelname vanaf 4 jaar
(m.u.v deelname met vergoeding van b.v Leergeld of Jeugdsportfonds, dan is de minimum leeftijd 5 jaar)

Wij werken in 4 niveau’s:
1e niveau:- beginners groep. In deze groep starten alle kinderen. Kinderen leren hier om vriendje van het water te worden. Dit doen wij door opdrachten te geven die er voor zorgen dat de kinderen aan het water, en aan het les krijgen wennen. Als de kinderen voldoen aan de einddoelen van dit niveau, stromen ze door naar het volgende niveau. Dit kan na een paar lessen zijn of na 3 mnd. Na 3 mnd stromen de kinderen ziezo door. In dit niveau mag pappa of mamma meehelpen tijdens de les, maar dit hoeft niet.
2e niveau: In dit niveau worden de slagen aangeleerd, er wordt gedoken en er is aandacht voor de survival onderdelen.
3e niveau: In dit niveau zwemmen de kinderen, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl. En er is aandacht voor survival.
4e niveau: In dit niveau worden de slagen geautomatiseerd en geconditioneerd en worden de kinderen voorbereid op het afzwemmen.

Bij opgave via deze website kunt u de meest geschikte dag en tijd aangeven. Wij maken vervolgens een afspraak met u op welke dag en tijd uw kind bij ons in de beginners groep kan beginnen.
Omdat er in het begin van de opleiding met ouders mag worden gezwommen is de overstap vanuit bijvoorbeeld het ouder/kind zwemmen kleiner! (maar hoeft niet)
Na de beginners groep plaatsen wij uw kind op de door u gewenste dag in de “gevorderde lessen”. Het niveau van uw kind bepaalt wanneer hij/zij wordt toegelaten binnen deze lessen.

Er starten regelmatig nieuwe groepen.

U kunt u zoon/dochter aanmelden via de site.