MijnZwemschool Purmerend

HET KINDERFEESTJE WAAR UW KIND LEERT ZWEMMEN /  SPOEDCURSUS ZWEMLES!

Wat doen jullie?

We geven SPEEDY zwemlessen ( 1 x per week 90 minuten les): Dit is het kinderfeestje waar uw kind goed leert zwemmen.

Uw kind krijgt wat drinken mee waar een pauze voor ingelast is. Er wordt tijdens de les ook regelmatig even gespeeld. Op deze manier houden de kinderen de lessen prima vol en ligt er veel minder druk dan bij korte lessen en gaat uw kind dus altijd met een lach weer naar huis…

U kunt uw kind brengen en na 90 minuten weer ophalen. U kunt bijvoorbeeld boodschappen doen of zelf even gaan sporten. Blijven mag natuurlijk ook (afhankelijk van de actuele coronamaatregelen), maar uw kind is bij ons in veilige handen.

In principe is het mogelijk binnen een kalenderjaar A te halen en eventueel ook nog B en C. Hoe ver we uiteindelijk komen is erg afhankelijk van de startleeftijd. Uw kind zwemt alleen af, wanneer het echt goed is. 

Wat kost het?

U koopt bij ons een pakket inclusief diploma-garantie voor diploma A, maar betaalt dit via automatische incasso, veilig gespreid, in 14 maandelijkse termijnen van €69,45

Uw kind krijgt hiervoor ruim 1 kalenderjaar zwemles, waarna er afgezwommen wordt voor A, B of C.

Wilt u daarna door, dan kunt u een B of C pakket los afnemen voor €175,– inclusief examen aanvragen (Met het ABC diploma op zak is uw kind echt zwemveilig).

Inschrijf/startpakket voor de cursus is € 29,50 en hierbij is inbegrepen het proefzwemmen + het aanvragen van het A examen + een eigen zwemtas + een eigen Drijfpakkie. (los verkrijgbaar voor €35,-) Er komen dus geen extra onverwachte kosten meer bij. 

Automatische incasso: Door het pakket in 14 stukjes (betalingen) te knippen is dit voor iedereen goed betaalbaar. Het voordeel van automatische incasso, is dat u niet meer een factuur zelf hoeft te betalen. Verder is een automatische incasso een veilige manier van betalen. U kunt deze namelijk binnen 60 dagen terughalen. Mocht de incasso een keertje niet lukken, dan krijgt u vanuit ons systeem automatisch een vriendelijke herinnering via de mail.

Is €69,45 per maand niet heel duur?

Bedenk goed dat u maar 14 termijnen betaalt. Bij een ander zwembad kan het maandbedrag lager zijn, maar betaalt u langer door. Het landelijk gemiddelde voor een A diploma is anderhalf jaar. Voor B komt daar dan nog 4 maanden bij en voor C ook 4 maanden. Al met al haalt uw kind bij ons veel sneller het diploma voor een vergelijkbaar tarief. Bovendien weet u door het pakket van tevoren wat het gaat kosten. Ook wanneer uw kind toch niet zo’n zwemtalent blijkt te zijn, want wij garanderen A voor een vast bedrag. Dat betekent dat wanneer uw kind na een jaar nog geen A heeft, wij de verdere kosten op ons nemen.

Waar en wanneer geven jullie zwemles?

Wij geven zwemles op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag na schooltijd. In het weekend op zaterdagochtend en zondag de hele dag. Bij opgave kunt u een voorkeursdag aangeven. Omdat we net begonnen zijn met de zwemschool gaan we eerst enkele groepen vullen, waarna we vanaf oktober kunnen starten. Geef daarom zoveel mogelijk voorkeursdagen door.

We geven zwemles in Brede School De Weide. Loirestraat 7-13, 1448 JJ Purmerend

We geven les in een klein en warm bad met gemiddeld 6 (maximaal 7) kinderen in 1 groepje. Het proef en afzwemmen gebeurt in een groter zwembad in de nabije omgeving.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

Aanmelden is altijd gratis en vrijblijvend. De betalingen starten pas wanneer uw kind echt bij ons start. Via deze aanmeld-link kunt u gemakkelijk alle gegevens en zoveel mogelijk voorkeursdagen aangeven.

https://viz.zwemscore.nl/MijnZwemscore/aanmelden.asp?TAAL=NL

Na aanmelding nemen wij nog contact met u op over de exacte startdatum.

Voor EEN AANMELDING (of vraag) kunt u ook het contactformulier invullen: naam van uw kind, volledig adres, geboortedatum, telefoonnummer en een voorkeurstijdstip, waarna u binnen enkele werkdagen per mail een bevestiging plus inschrijfnummer ontvangt. 

of meld gemakkelijk volledig online aan. 

Partners: