Welkom bij MijnZwemschool Gorredijk/Beetsterzwaag

Na een periode van ruim 15 jaar in Beetsterzwaag te hebben gewerkt hebben wij tot onze grote spijt te horen gekregen dat het zwembad waarin wij onze lessen geven gesloten gaat worden. Tot aan de zomervakantie kunnen we nog op de huidige locatie doorlessen, maar daarna sluit dit hoofdstuk van het boek.
Dit roept natuurlijk vragen op, dat begrijpen wij heel goed. Ik zal die hier zo goed als ik op dit moment kan beantwoorden.

Kan ik mijn kind nog inschrijven?
Jazeker, dat kan. Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Wij gaan gewoon door, maar dan in zwembaden in Gorredijk en Drachten.

Starten er op dit moment nog nieuwe groepen?
Na de zomervakantie starten er een heleboel nieuwe groepen! Vanaf 2 september starten we op ALLE dagen van de week met nieuwe groepen. Laat je voorkeuren weten en we vinden zeker een plekje voor je kind.

Moeten we ons opnieuw inschrijven?
Nee, dat is niet nodig voor de kinderen die al op de wachtlijst van MijnZwemschool staan. De kinderen die nu bij zwemschool Kortezwaag ingeschreven staan moeten zich wel even via deze site inschrijven. Marije (van zwemschool Kortezwaag) en ik (Eddy van MijnZwemschool) zullen deze kinderen op oorspronkelijke inschrijfdatum integreren in de wachtlijst van Beetsterzwaag zodat iedereen op de juiste volgorde van inschrijving geplaatst wordt. Zoals hierboven al aangegeven is zijn er in september heel veel nieuwe groepen, dus er is genoeg plaats om iedereen te laten starten.

Nieuwe inschrijvingen specifiek voor de locatie Drachten kunnen wel beter inschrijven op de wachtlijst voor Drachten.

Kan ik me ook elders inschrijven en ook bij jullie op de lijst blijven staan?
Absoluut, inschrijven is bij ons gratis en vrijblijvend. Als je ook bij een andere zwemschool in wil schrijven dan kan dat natuurlijk. Als je daar eerder aan de beurt ben, zouden wij het wel heel erg waarderen als je dat even laat weten zodat wij je van de wachtlijst af kunnen halen.

Waar gaan jullie door met de lessen?
De grote hoofdmoot van de lessen zal doorgaan in Gorredijk. Hier hebben wij doordat we fuseren met zwemschool Kortezwaag alle dagen van de week beschikking over het zwembad. Hier zullen we les gaan geven op maandag tot en met zaterdag. Wij kunnen ook door in Drachten in het zwembad aan de akkers. Dat is een bad dat te vergelijken is met het huidige bad. Hier zullen we lessen gaan verzorgen op zaterdag en zondag. (zie voor meer informatie locatie drachten.)

Heb je verder nog vragen, stel die dan gerust via de mail op gorredijk@mijnzwemschool.nl
Wij doen ons best om alle vragen zo goed en snel als we kunnen te beantwoorden. Als er algemeen relevante vragen meerdere keren binnenkomen dan zullen we deze, inclusief de antwoorden ook hier opnemen.

De expert in kindvriendelijke zwemlessen

Je bent op zoek naar zwemles. Er komt een flashback bij je binnen van een haak, een veel te strenge badmeester en enorme groepen met kinderen. Bel je met het eerste zwembad in de buurt? Is dit het juiste zwembad? Wil je dat voor jouw kind?

Het kan ook anders.

Leuker

Er is niks vervelender dan een kind mee te moeten sleuren naar zwemles… Bij ons staat kindvriendelijkheid op nummer 1. Hierdoor heeft jouw kind altijd zin in zwemles en kan het zwemmen sneller en beter aangeleerd worden.

Sneller

Als ouder kun je kiezen voor een traject dat het best bij jouw kind, maar ook bij jouw schema.

Reguliere zwemlessen van 45 minuten

Speedy zwemlessen van 90 minuten.

En nu nieuw: Speedy zwemlessen van 2 maal in de week 45 minuten

Wil je toch nog sneller? Of vind je het leuk om samen met jouw kind te oefenen? Kom dan naar het gratis oefenzwemmen.

Beter

Naar de kant terugkomen is het allerbelangrijkst. Jouw kind zwemt daarom iedere eerste les van de maand, een deel van de les, met kleren aan.

We hebben door de jaren heen al verschillende verhalen van ouders gehoord, van kinderen die zelf naar de kant terug zijn gekomen door deze aanpak. Deze kinderen hadden nog geen zwemdiploma, maar wisten zich al wel te redden. Daar zijn we uiteraard trots op…maar vooral blij om.

Veiliger

We werken met “drijfpakkies”. Bij binnenkomst op de zwemzaal heeft jouw kind altijd meteen zijn eigen drijfpakje aan. Omdat de rits op de rug zit, kunnen de kinderen het pakje niet zelf uitdoen.

Zie je onze aanpak zitten?

Meldt jouw zoon/dochter dan vandaag nog online aan.

Heb je nog vragen? Bel of mail gerust…

We helpen je graag.

Spetterende groet, Eddy en Peter

MijnZwemschool Gorredijk/Beetsterzwaag

Wat anderen zeggen over MijnZwemschool VIZ Beetsterzwaag:

“Mijn zoontje ging eerst naar een andere zwemschool. Iedere week ging hij met pijn in de buik, huilend naar de les. Hij kreeg weinig aandacht en we kwamen geen stap verder. Sinds we hier zijn, gaat hij met sprongen vooruit. Dit komt door de échte aandacht die kinderen krijgen en steeds weer herhaling van de juiste techniek. Mijn zoontje gaat nu huppelend naar les, heeft plezier. Daar zijn we jullie ontzettend dankbaar voor!”

Trees Schepers

“De docenten van MijnZwemschool die in Beetsterzwaag les geven zijn allemaal zeer bedreven in hun vak. Daarnaast straalt de liefde voor het vak er vanaf. Bovendien zijn ze vol aandacht voor ieder individueel kind en dat maakt dat, ondanks de groepslessen, je als ouder toch het gevoel krijgt dat je kind privéles krijgt. Ze bepalen zeer adequaat wanneer je kind aan het afzwemmen toe is, zodat als ze eenmaal een diploma hebben behaald, dit document ook echt waarde heeft! Bovendien maken ze van het afzwemmen een echt feestje. Met ander woorden hulde aan het docenten team.”

Bert Dercksen, papa van Mart

“De oudste was een jongen die moeite had met grote groepen en presteren onder toezicht en kon moeilijk omgaan met veranderingen. Bij zwemles bij jullie ging dit top. Kleine groepjes, aandacht voor elk kind in de groep én wat wij heel erg fijn vinden is dat het afzwemmen in hetzelfde bad is. De kinderen zelfvertrouwen geven en verbeterpunten op een positieve manier aangeven, glas half vol ipv half leeg. Na deze super ervaring is onze jongste in maart begonnen met zwemles en ze is januari net 4 geworden en heeft een lichte taalbeperking op sociaal gebied waardoor ze dingen niet durft te vragen of moeite heeft met directe vragen aan haar,maar ze kijkt naar elke vrijdag uit en ondanks haar jonge leeftijd doet ze het super. “Juf zei dat ik het goed deed mem!” En dat met een stralende lach van oor tot oor. Ik raad iedereen mijn zwemschool aan. Een top bedrijf met heel fijn en deskundig personeel! Dikke 10+ van ons.”

Fam. Stoelwinder. Ouders van Jannes en Fenna