Spring erin bij Mijnzwemschool Sint Nyk

Zeemeerminzwemmen bij MijnZwemschool Sint Nyk!
Heb je je A- en B-diploma en heb je altijd al willen weten hoe het is om een echte zeemeermin/zeemeerman te zijn? Dan heeft MijnZwemschool Sint Nyk iets tofs voor je!

Op zondag 14 mei, 11 juni en 25 juni kun je leren om een echte zeemeermin/zeemeerman te worden! Meld je nu aan via Facebook, stuur een mail naar sintnicolaasga@mijnzwemschool.nl of stuur een Whatsapp-berichtje naar 06 – 33 212 544. Geef daarbij je leeftijd en schoenmaat door.

Krantenartikel Jouster Courant 18-04-2017: http://www.joustercourant.nl/nieuws/54823/zwemmen-als-zeemeermin/

Op zondag 11 juni en 25 juni starten de lessen om 15:15u. en om 16:15u. Er zijn nog plekken dus meld je snel aan!

Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!

Oja… De lessen worden gegeven door JOKE DE JONG (nummer 3 op het NK Zeemeerminzwemmen).
Afbeeldingsresultaat voor joke de jong zeemeermin

Ontwikkelingen maandagochtend
Per 1 mei 2017 kunnen wij geen gebruik meer maken van het zwembad op de maandagochtend. Enkele weken daarvoor besloot het bestuur van Maeykehiem, onder druk van zorgverzekeraars en ministeries, de stekker eruit te trekken omdat zij meer beweging moeten aanbieden aan hun cliënten. Omdat de ochtend voor hen het meest geschikte tijdstip is, moeten enkele groepen uitwijken naar een ander tijdstip. Dit geldt voor babyzwemmen, peuterzwemmen (alleen van maandagochtend. zaterdagmiddag blijft ongewijzigd) en AquaFit. Zoals het nu staat gaan wij binnenkort met peuterzwemmen en AquaFit (her)starten op maandagmiddag. Wij zoeken nog naar een geschikt tijdstip voor babyzwemmen.

Spring erin bij MijnZwemschool Sint Nyk!
Onze zwemschool heeft een gevarieerd aanbod en een individuele en flexibele aanpak.

    • Wil je op een leuke manier snel naar het diploma dan kies je voor “A en B in 1 jaar.”
    • Heerlijk ontspannen met je baby of peuter bezig? Kom dan bij Bauke Peuterzwemmen of Babyzwemmen.
    • Wil je liever bezig met je eigen conditie? Kom dat naar SwimHit! De activiteit die je in een half uurtje een volledige work-out biedt.

NIEUW!Springen

  • Heb je veel water in de buurt? En wil je graag jouw kind vroeg op zwemles hebben en op een relaxte manier kennis laten maken met de zwemslagen? Dan is GeenStress Zwemles iets voor jou! Lees in deze blog hoe GeenStress Zwemles tot stand is gekomen…
  • Heb je fibromyalgie en/of andere (reumatische) klachten en heb je behoefte aan leuke matig-intensieve bewegingsoefeningen in warm water? Dan is AquaFit iets voor jou!

 

Meer weten? Bel op maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 17:00 uur naar 06 – 33 212 544. Mailen kan ook naar sintnicolaasga@mijnzwemschool.nl

Wij helpen je graag verder…

Tot later in het water bij MijnZwemschool Sint Nyk!

 

Locatie:

Bouwen 17
8521 KN
Sint Nicolaasga
058-2667093

Referenties:

"Professionele begeleiding en een ontspannen sfeer"

Jan van Bentum
  • Bij Mijnzwemschool is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: