Spring erin bij Mijnzwemschool Sint Nyk

Spring erin bij MijnZwemschool Sint Nyk!

Onze zwemschool heeft een gevarieerd aanbod en een individuele en flexibele aanpak.

  • Corona
   Laatste update: 4-4-2020, 16:00u.
   Het zat er al aan te komen…

   Met pijn in het hart moeten we jullie helaas mededelen dat ook wij onze deuren tijdelijk gesloten hebben in verband met de Corona-crisis. De berichtgeving van de overheid en het RIVM wordt door ons op nauwe voet gevolgd. Het voorlopige besluit luidt dat al onze activiteiten in ieder geval t/m 28 april stil leggen. Via onze gebruikelijke kanalen (Facebook, e-mail en website) worden jullie op de hoogte gehouden van eventuele ontwikkelingen. We wensen jullie veel sterkte en wijsheid toe deze periode. We houden jullie op de hoogte, waar mogelijk.

   Voor meer informatie over het virus, kijk op de site van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

   We komen hier sterker uit. Blijf thuis, tot later in het water en stay safe

  • MijnZwemshop!
   Bestel je zwemspullen nu online! Zeemeerminstaarten, zwembroeken, badpakken, zwembrilletjes en overige materialen… We hebben het allemaal! Klik hier om een kijkje te nemen in MijnZwemshop!
  • Wil je op een leuke manier snel naar het diploma dan kies je voor “A en B in 1 jaar.”
  • Ga je voor GOUD en wil je na je A- en B-diploma ook nog je C-diploma halen? Dat kan! Dit is op vrijdagmiddag om 15:00u. (45 minuten) en op zondagmiddag om 14:00u. (60 minuten).
  • Heerlijk ontspannen met je baby of peuter bezig? Kom Babyzwemmen (voor kinderen van 10 weken tot 2 jaar) of doe mee met Peuter/Kleutersurvival (voor kinderen van 2 tot 4,5 jaar)!
  • Wil je liever bezig met je eigen conditie? Kom dat naar SwimHit! De activiteit die je in een half uurtje een volledige work-out biedt.
  • Voor de volwassenen die op zoek zijn naar een rustige bewegingsvorm in warm water is er AquaFit! AquaFit wordt gegeven op dinsdagavond om 18:30u. en is bedoeld voor mensen die last hebben van spier- en/of gewrichtsproblemen. Natuurlijk zijn mensen die geen klachten hebben maar gewoon gezellig willen meebewegen ook van harte welkom.


Springen

Meer weten? Bel op maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 17:00 uur naar 06 – 33 212 544 (ook WhatsApp!). Mailen kan ook naar sintnicolaasga@mijnzwemschool.nl

Wij helpen je graag verder!

Tot later in het water bij MijnZwemschool Sint Nyk!

 • Bij Mijnzwemschool is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

 • Partners: