Welkom

MIJNZWEMSCHOOL HEINO: 06 38732116

HET KINDERFEESTJE WAAR UW KIND LEERT ZWEMMEN!

Al meer dan 20 jaar geven wij met veel plezier zwemles op Camping Heino, Schoolbosweg 10, 8141 PX te Heino.

Duizenden kinderen hebben hier hun zwemdiploma’s gehaald. Wij zijn het meest vertrouwde adres voor zwemles aan uw kind in Het Vechtdal en Salland!

Naast goed leren zwemmen, vinden wij het belangrijk dat kinderen ook leren overleven in water als ze in een vervelende situatie terecht komen. Ons motto is: in het water springen doe je in een badpak of zwembroek, maar in het water vallen gebeurt doorgaans als een kind gewoon gekleed is.

Daarom volgen wij het traject Survival ABC van www.zwemonderwijsnederland.nl en wordt er vanaf het begin af aan al om de week met kleren aan geoefend. Tevens wordt vanaf diploma B geoefend met het thema “help je vriendje / help je vriendinnetje”. Bij diploma C mogen kinderen zelfs een keer een les in open water volgen.

Wij verzorgen zwemlessen volgens Het Nieuwe Zwemonderwijs. Het Nieuwe Zwemonderwijs betreft zwemlessen van 120 minuten achter elkaar voor diploma A, en 60 minuten voor diploma B. Kinderen kunnen dan in principe binnen 1 schooljaar of 1 kalenderjaar hun A plus B diploma halen.

Wij hebben al jaren ervaring met Het Nieuwe Zwemonderwijs op onze zwemlocaties te Heino, Ommen, Hardenberg, Groningen, Nieuw Heeten en Raalte. Vaak denken ouders: 2 uur zwemles achter elkaar??? Dat trekt mijn kind toch niet!!! Echter het tegendeel is bewezen.

De kinderen moeten tegenwoordig zoveel leren voor hun zwemdiploma, dat wij alle oefeningen gedurende 2 uren aanbieden in “Blokkenonderwijs”. D.w.z. goed leren zwemmen voor alle zwemoefeningen die vereist zijn, afgewisseld door spelen en pauzes waarin eventueel wat gegeten of gedronken kan worden. Zwemles is op deze manier ook echt een feest voor de kinderen. U kunt uw kind brengen en na 2 uur weer op komen halen. Blijven mag echter ook, maar uw kind is bij ons in veilige handen!

In onze groepjes zwemmen maximaal 10 kinderen per Zwemonderwijzer voor A, en 12 voor B en C. Wij willen ons zwemonderwijs overzichtelijk en veilig houden.

Voor OPGAVE kunt u bij “contact” invullen: naam van uw kind, volledig adres, geboortedatum, telefoonnummer en een voorkeurstijdstip, waarna u binnen enkele werkdagen per mail een bevestiging plus inschrijfnummer ontvangt.

———————————————————————————————————

BANENZWEMMEN / VRIJZWEMMEN en PEUTER-POEDELZWEMMEN (lekker poedelen met uw peuter). Peuters gratis!

Contributie €20,- per maand. Losse les is niet mogelijk.

Op woensdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur.

———————————————————————————————————-

In samenwerking met Ruud (zwemschool De Walvis) organiseren wij, Peter en Eddy, voortaan onder de naam MijnZwemschool Heino de zwemlessen.

Het adres voor zwemles Heino

Het adres voor zwemles Raalte

Het adres voor zwemles Lemelerveld

Het adres voor zwemles Dalfsen

Het adres voor zwemles Wijhe

Het adres voor zwemles Zwolle

Het adres voor zwemles Olst

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Vakantiepark Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX te Heino

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Karel Brinke
Partners: