A,B en C zwemlessen

 • Speedy-zwemmen (diploma A)
  Mag vanaf 4,5 jaar, ons advies is vanaf 5 jaar. Duur: 90 minuten
  Deze lessen geven wij op vrijdag, zaterdag en zondag. Ze duren 90 minuten en we zorgen voor een afwisseling van techniek aanleren en spelen. Op die manier houdt je kind het goed vol.

  Deze lessen zijn alleen geschikt als je kind aan het volgende voldoet:
  – je kind moet watervrij zijn. Bv naar je toe durven springen in water waarin ze niet kunnen staan, of even met het hoofd onder water durven gaan.
  – er moet geen vermoeden (of diagnose) van autisme of adhd/add zijn.

  Via Tarieven vind je de kosten voor deze zwemles.

 • Zwemles A (diploma A)
  Mag vanaf 4,5 jaar, ons advies is vanaf 5 jaar. Duur: 60 minuten
  Zwemles A wordt op vrijdag, zaterdag en zondag gegeven. Zie lestijden. De duur van de lessen is 60 minuten. Het maandbedrag van deze zwemles is wat lager dan die van Speedy lessen, doordat de les minder lang is. Je betaald zolang je kind nodig heeft, om te leren zwemmen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het een leuke en uitdagende les is. Het aanleren van de techniek, maar een prettige sfeer, veel lol en plezier, zijn ook van de partij!

 • Zwemles B
  Zwemles B wordt op vrijdag, zaterdag en zondag gegeven. Zie lestijden. De duur van de lessen is 60 min. Zwemles B is keihard nodig om jouw kind veilig te laten zwemmen. Doordat de kinderen lange kleren aan moeten, worden ze sterker en leren ze nog beter hun slag helemaal af te maken. Uiteraard vullen wij de les aan met gezelligheid en plezier maken!

 • Zwemles C
  Zwemles C wordt op vrijdag, zaterdag en zondag gegeven. Zie lestijden. De duur van de lessen is 60 min. Bij ieder diploma krijg je bij ons een polsbandje. Diploma C levert het felbegeerde gouden polsbandje van 18 karaats rubber op. Wie wil dat nou niet? ????

  Je leert met een koprol het water in te gaan, reddingszwemmen wordt verder uitgewerkt. Je leert je te redden in het geval je kramp krijgt. Kortom: the finishing touch.