Welkom

NIEUW! DE ZWEMSPORTSCHOOL

MIJNZWEMSCHOOL OP HET STOETENSLAGH

Welkom op deze informatiepagina betreffende zwemles op Vakantiepark Het Stoetenslagh, Elfde Wijk 42, 7797 HH Rheezerveen – Hardenberg. Tel: 06-38732116 – hardenberg@mijnzwemschool.nl

Al meer dan 20 jaar geven wij als Zwemschool de Walvis, met succes zwemles aan kinderen vanaf 4 en half jaar. Sinds mei 2009 verzorgen wij ook zwemles in Hardenberg. Vanaf september 2019 organiseren we in samenwerking met MijnZwemschool de zwemlessen en bieden we voortaan ook andere activiteiten aan zoals:

Wij geven lessen volgens Het Nieuwe Zwemonderwijs ( 1 x per week 2 uur les): Dit is het kinderfeestje waar uw kind goed leert zwemmen. Uw kind krijgt wat eten en drinken mee waar een pauze voor ingelast is. Aansluitend hierop is er een speelkwartier. Op deze manier ligt er veel minder druk op jonge kinderen dan bij korte lessen. U kunt uw kind brengen en na 2 uur weer ophalen. Blijven mag natuurlijk ook, maar uw kind is bij ons in veilige handen.

Naast goed leren zwemmen, vinden wij het belangrijk dat kinderen ook leren overleven in water als ze in een vervelende situatie terecht komen. Ons motto is: in het water springen doe je in een badpak of zwembroek, maar in het water vallen gebeurt doorgaans als een kind gewoon gekleed is.

Daarom volgen wij het traject Survival ABC van ZwemOnderwijs Nederland, en wordt er vanaf het begin af aan al om de week met kleren aan geoefend. Tevens wordt vanaf diploma B geoefend met het thema “help je vriendje / help je vriendinnetje”.

ALS U ONLINE GAAT INSCHRIJVEN GRAAG BIJ OPMERKINGEN DE DAG / TIJDSTIP VERMELDEN A.U.B!!!

In samenwerking met Ruud (zwemschool De Walvis) organiseren wij, Peter en Eddy, voortaan onder de naam MijnZwemschool Heino de zwemlessen.

Het adres voor zwemles Hardenberg

Het adres voor zwemles Coevorden

Het adres voor zwemles Hoogeveen

Het adres voor zwemles Lutten

Het adres voor zwemles Dedemsvaart

Het adres voor zwemles Slagharen

Het adres voor zwemles Gramsbergen

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Elfde Wijk 42
7797 HH Rheezerveen

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Karel Brinke
Partners: