Tarieven

U koopt bij ons een SPEEDY pakket inclusief diploma-garantie voor diploma A*, maar betaalt dit via automatische incasso, veilig gespreid, in 14 maandelijkse termijnen van €59,-

*Garantie
U zult begrijpen dat de diploma-garantie voor A komt te vervallen, wanneer er teveel lessen gemist worden. U heeft recht op diploma-garantie voor A, indien uw kind minimaal 90% van de SPEEDY zwemlessen aanwezig is geweest. (max 5 lessen gemist)
U kunt dan nog maximaal 2 gemiste lessen compenseren door met uw kind 2 keer bij het gratis samen oefenzwemmen te komen. (teken daar in op de compensatielijst)
Voor de garantie mag u dus maximaal 7 lessen missen, mits u 2 lessen inhaalt. Wanneer de garantie is vervallen, moet u voor het A-diploma gewoon maandelijks doorbetalen totdat A is gehaald.
P.S. indien uw kind teveel lessen gemist heeft, maar gewoon binnen de cursus A haalt, is bovenstaande uiteraard niet van toepassing.

Indien uw kind binnen de gestelde cursusduur van 2 maanden voortraject en 12 maanden hoofdtraject ook nog B en C haalt, dan zijn deze diploma’s gratis.
(uw kind iets later op zwemles doen, vergroot de kans hierop)

Inhalen van lessen kan alleen tijdens het gratis oefenzwemmen.

45 minuten zwemles.
Indien uw kind nog door zwemt voor B of C na het SPEEDY-hoofdtraject , dan kosten deze 45 minuten zwemlessen €42 per maand, zolang uw kind zwemt.

Inschrijf/startpakket voor de cursus is € 35 en hierbij is inbegrepen het proefzwemmen + het aanvragen van de examen(s) + een eigen zwemtas + een eigen Drijfpakkie. (normaal los verkrijgbaar voor €35,-) Er komen dus geen extra onverwachte kosten meer bij.

Diplomazwemmen is bij ons gratis. (normaal vaak €30,- per keer)

Wij werken alleen met maandelijkse automatische incasso:
Door het pakket in 14 stukjes (betalingen) te knippen is dit voor iedereen goed betaalbaar. Het voordeel van automatische incasso, is dat u niet meer een factuur zelf hoeft te betalen. Verder is een automatische incasso een veilige manier van betalen. U kunt deze namelijk binnen 60 dagen terughalen. Mocht de incasso een keertje niet lukken, dan krijgt u vanuit ons systeem automatisch een vriendelijke herinnering via de mail.

Instromen vanuit een andere zwemschool is ook mogelijk. We laten uw kind dan voorzwemmen en bepalen dan afhankelijk van het niveau de lesprijs.

Privé zwemles is mogelijk op afspraak.
1 keer per week 30 minuten zwemles. €125,- per maand
1 keer per week 45 minuten zwemles. €185,- per maand