zwemles

HET KINDERFEESTJE WAAR UW KIND LEERT ZWEMMEN /  SPOEDCURSUS ZWEMLES!

Wij geven SPEEDY zwemlessen ( 1 x per week 90 minuten les): Dit is het kinderfeestje waar uw kind goed leert zwemmen. Uw kind krijgt wat drinken mee waar een pauze voor ingelast is. Er wordt tijdens de les ook regelmatig even gespeeld. Op deze manier ligt er veel minder druk op jonge kinderen dan bij korte lessen en gaat uw kind altijd met een lach weer naar huis…

U kunt uw kind brengen en na anderhalf uur weer ophalen. Blijven mag natuurlijk ook, maar uw kind is bij ons in veilige handen.

U kunt een voorkeursdag aangeven. In principe is het mogelijk binnen een schooljaar of kalenderjaar A plus B te halen. Eventueel ook nog C.

Per februari 2020 start er een nieuwe groep op maandagmiddag.

Per april 2020 start er een nieuwe groep op vrijdagmiddag en op woensdagmiddag (NIEUW!)

Na de zomervakantie van 2020 starten er weer groepen op:

dinsdagmiddag, donderdagmiddag, zaterdagochtend 8.30 uur, zaterdagochtend 10 uur, zondagochtend 8.30 uur, zondagochtend 10 uur.

U koopt bij ons een A/B pakket inclusief diploma-garantie*, maar betaalt dit via automatische incasso, veilig gespreid, in 14 maandelijkse termijnen van €57,-

Een C pakket kost € 150,– inclusief examen aanvragen (Met het ABC diploma op zak is uw kind echt zwemveilig).

Inschrijf/startpakket voor de cursus is € 29,50 en hierbij is inbegrepen het proefzwemmen + het aanvragen van het A examen en het B examen + een eigen zwemtas + een eigen Drijfpakkie. (los verkrijgbaar voor €35,-) Er komen dus geen extra onverwachte kosten meer bij.

Instromen op ieder niveau is ook mogelijk. Uw kind moet dan komen voorzwemmen. Aan de hand van het niveau en onze inschatting maken we dan met u een separate prijsafspraak.

Automatische incasso: In het verleden moest het totale pakket in 2 termijnen voldaan worden. Hier zijn we vanaf gestapt. Door het pakket in 14 stukjes (betalingen) te knippen is dit nu voor iedereen goed betaalbaar. Het voordeel van automatische incasso, is dat u niet meer een factuur zelf hoeft te betalen. Verder is een automatische incasso een veilige manier van betalen. U kunt deze namelijk binnen 60 dagen terughalen. Mocht de incasso een keertje niet lukken, dan krijgt u vanuit ons systeem automatisch een herinnering via de mail.

————————————————————————————-

ALS U ONLINE GAAT INSCHRIJVEN A.U.B. VERMELDEN WELKE DAG / TIJDSTIP U WILT!!!

Stuurt u liever een mailtje? dan kan dat via hardenberg@mijnzwemschool.nl of via de contactpagina

Appen met juf Wendy kan ook.

—————————————————————————————

★★★★★ MijnZwemschool

De expert in kindvriendelijke zwemlessen

Alleen mogelijk als Whatsapp geïnstalleerd is

Locatie:

Elfde Wijk 42
7797 HH Rheezerveen

Referenties:

"De begeleiding is echt geweldig!"

Karel Brinke
Partners: